|
marlik
|
 |
« Odpowiedz #30 : 13 Październik 2008, 20:44 » |
|
Czy to musi być w jednym telefonie  Jeśli dobry aparat to pewnie Sony Ericsson ma 5mln. pix. i gps pewnie także się znajdzie w tej firmie. Jasne, że musi. To oszczędność miejsca w kieszeniach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bartifeeli
E36 M50B20 E36 M52B20
|
 |
« Odpowiedz #31 : 25 Grudzień 2008, 23:44 » |
|
no i wypadlo na MDA compact IV czyli HTC Diamond. Nie bede opowiadal o nim bo sam jeszcze nie wiem o czym mowic ale jakosc jest porazajaco dobra  polecam szczerze jak ktos ma chec na PPC. Winda mobile 6.1 pro i GPS tomtom navigator 7 z mapa 99% pokrycia + bezplatne up to date wszystkiego robia swoje. normalnie gadżet jakich malo  ps. no to sie pochwalil - chwalipieta 
|
|
|
|
|
|
Beta Boy  Mamo! Mamo, a dlaczego ci ludzie klękają? Bo to synku siódemka jedzie.
|
|
|
|
|
|
|
bartifeeli
E36 M50B20 E36 M52B20
|
 |
« Odpowiedz #34 : 27 Grudzień 2008, 13:34 » |
|
pierwsze slysze zeby akies navi mialo 99 % pokrycia.  no niby najnowszy program i najnowsza mapa ale to ciezko bedzie sprawdzic bo u mnie wszystko ladnie pokrywa a dalej narazie sie nie wypuszczam. Nareszcie bartifeeli bo już myślałem że nigdy w życiu nie będziesz krył nawet na 99%  Odnosnie krycia. Pamietasz ten dowcip o krowie i bykach? Stoją dwa byki na łące. Gospodarz prowadzi do nich starą, brudną krowę. Jeden z byków mówi: - "Pałka, zapałka, dwa kije, kto się nie schowa, ten kryje!" 
|
|
|
|
|
|
Beta Boy  Mamo! Mamo, a dlaczego ci ludzie klękają? Bo to synku siódemka jedzie.
|
|
|
|
Woytas
|
 |
« Odpowiedz #35 : 27 Grudzień 2008, 13:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysio
|
 |
« Odpowiedz #36 : 13 Styczeń 2009, 12:26 » |
|
a ma ktoś z was SPV E650? jak to działa ,jakieś opinie na ten temat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marlik
|
 |
« Odpowiedz #37 : 13 Styczeń 2009, 18:51 » |
|
Ja mam starszy model SPV M3000. Kolega ma SPV 650 i zarówno on i ja jesteśmy z tych aparatów zadowoleni. Oba działają na windzie, mają aplikacje komuterowe i inne ciekawe aplikacje. Jak ktoś potrzebuje taki aparat to polecam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
goofy
|
 |
« Odpowiedz #38 : 13 Styczeń 2009, 23:36 » |
|
Ja mam starszy model SPV M3000. Kolega ma SPV 650 i zarówno on i ja jesteśmy z tych aparatów zadowoleni. Oba działają na windzie, mają aplikacje komuterowe i inne ciekawe aplikacje. Jak ktoś potrzebuje taki aparat to polecam. dobrze piszesz ale ja mam spv m650 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bartifeeli
E36 M50B20 E36 M52B20
|
 |
« Odpowiedz #39 : 16 Styczeń 2009, 13:06 » |
|
A ja wybralem MDA Compact IV czyli HTC Diamond. Sysyem to rowniez winda mobile 6.1pro i jest to mini komputer z funkcja telefonu. Musze powiedziec ze jakosc wykonania jest pierwsza klasa a mozliwosci niemal jak w zwyklym laptopie  Internet przez wifi za darmo i swietny ekran dotykowy. Polecam ten gadzet bo jest naprawde super jakosci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bartifeeli
E36 M50B20 E36 M52B20
|
 |
« Odpowiedz #40 : 16 Styczeń 2009, 13:11 » |
|
Aha i zapomnialem o najwazniejszym czyli nawigacji, ktora dziala wysmienicie tylko te mapy naszego kraju :/ milo byc pokrycie blisko 100% a jest hmm, 85-90... najgorzej jest w miastach z uliczkami ktorych nie da sie przejechac pod prad lub ich w ogole nie ma  mimo ze najnowse wersje softu i map + mapshare czyli poprawki innych uzytkownikow. PS. Jakby ktos chcial uruchomic TomTom + najnowsze mapy (nie koniecznie platne) to sluze pomoca 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marlik
|
 |
« Odpowiedz #41 : 16 Styczeń 2009, 17:30 » |
|
A ja wybralem MDA Compact IV czyli HTC Diamond MDA, HTC, SPV to jeden i ten sam koncern.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MICHAŁ A.
|
 |
« Odpowiedz #42 : 16 Styczeń 2009, 21:22 » |
|
Aha i zapomnialem o najwazniejszym czyli nawigacji, ktora dziala wysmienicie tylko te mapy naszego kraju :/ milo byc pokrycie blisko 100% a jest hmm, 85-90... najgorzej jest w miastach z uliczkami ktorych nie da sie przejechac pod prad lub ich w ogole nie ma  mimo ze najnowse wersje softu i map + mapshare czyli poprawki innych uzytkownikow. PS. Jakby ktos chcial uruchomic TomTom + najnowsze mapy (nie koniecznie platne) to sluze pomoca  O TomTom wszystko jest opisane na forum www.symbianos.pl , za free oczywiście 
|
|
|
|
|
|
GG 6566892 
|
|
|
bartifeeli
E36 M50B20 E36 M52B20
|
 |
« Odpowiedz #43 : 19 Styczeń 2009, 23:14 » |
|
Lub na wielkiej "kopalni" peb.pl 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
torent
|
 |
« Odpowiedz #44 : 20 Marzec 2009, 10:52 » |
|
A miał ktoś w łapkach ten telefon HTC Touch Diamond ? Zastanwiam się nad jego zakupem , ale w ręku go nie mialem i nie mogę do końca się zdecydować .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|